ANTROPOLOGISCH VERANDEREN & Deep DEMOCRACY

Human Dimensions is op een queeste om te onderzoeken hoe we inclusieve culturen kunnen vormen, waarin iedereen tot hun recht komt en de doelen van de organisatie behaald worden. Met prettig leiderschap, goede gesprekken, betere conflicten en de beste besluiten.

Naast de Jam Cultures training en expertise op het gebied van diversiteit en inclusie, hebben wij onze roots in de Culturele Antropologie en Deep Democracy. Ook daarin geven we lezingen en trainingen.

Met een expeditie Antropologisch Veranderen en een masterclass Building Tribes leer je naar organisaties te kijken als antropoloog en cultuurveranderingen te ontwerpen vanuit de kennis en kunde van de corporate antropologie. 

Met levels 1 tot en met 5 van de Lewis methode van Deep Democracy, een leergang Deep Democracy en een verdiepende training Creating & Holding Space.

Een een tweedaagse Verbindend Leiderschap waarin allerlei elementen van antropologie en Deep Democracy zitten, speciaal voor de leiders onder ons. 

Meer weten? Graag verwijzen we naar onze Human Dimensions website voor meer informatie.

Schrijf je in voor de wachtlijst

Lijkt de training vol? Wij maken gebruik van een wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt op de training.
 
 
Je komt op de wachtlijst door je aan te melden voor de training op een datum waar nog plek is, zo ben je in ieder geval verzekerd van een plekje op de door jou uitgezochte training.
Als je dan op het inschrijfformulier aangeeft voor welke data je op de wachtlijst wilt komen, zullen wij je benaderen zodra er een plekje vrijkomt. 
 
 
Op deze manier hebben we al je gegevens al en kunnen we je makkelijk een plek op een eerdere training toewijzen.