OUR HUMANS

JamCultures is net als DeepDemocracy onderdeel van het trainingsaanbod van HumanDimensions. Deze trainingsorganisatie, opgericht door Jitske Kramer, geeft lezingen, masterclasses, en trainingen die inmiddels duizenden mensen uit allerlei werkvelden binnen en buiten Nederland vooruit heeft geholpen met inclusie en diversiteit.

Onze eigenzinnige visie hierop vormt en verandert (organisatie-)culturen. We zijn trots op deze diverse groep alumni die met een gemeenschappelijke taal spreekt over organisaties, leiderschap, besluitvorming, diversiteit en inclusie. Namelijk in termen van tribes, chiefs, Deep Democracy, Harry, kampvuren, power & love, ritmes, totems, rituelen en magie.

HUMAN DIMENSIONS OM WOEST AANTREKKELIJK TE ZIJN

De drijvende kracht achter HumanDimensions is Jitske Kramer. Om haar fascinatie, passie en nieuwsgierigheid met een grotere groep te delen en verder te ontwikkelen, heeft zij Human Dimensions opgericht. Samen met een vaste kern en vele gelegenheidspartners onderneemt Human Dimensions activiteiten om organisaties te activeren om woest aantrekkelijk te zijn voor alle medewerkers, klanten, leveranciers en de wereld. Op een manier zoals zij dat zelf willen. Wij zijn elke dag opnieuw op zoek naar manieren om nog beter samen te werken, te leven, te zijn.

Zie onze Human Dimensions website voor meer informatie over team Human Dimensions en al onze activiteiten. Eens per kwartaal sturen we een e-zine met blogs, interviews, videos en actuele events. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je hier in. 

Schrijf je in voor de wachtlijst

Lijkt de training vol? Wij maken gebruik van een wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt op de training.
 
 
Je komt op de wachtlijst door je aan te melden voor de training op een datum waar nog plek is, zo ben je in ieder geval verzekerd van een plekje op de door jou uitgezochte training.
Als je dan op het inschrijfformulier aangeeft voor welke data je op de wachtlijst wilt komen, zullen wij je benaderen zodra er een plekje vrijkomt. 
 
 
Op deze manier hebben we al je gegevens al en kunnen we je makkelijk een plek op een eerdere training toewijzen.