Corporate Antropologie en Deep Democracy

Team Human Dimensions verzorgt meerdere trainingen die zich op allerlei manieren richten op het creƫren van inclusievere culturen en vaardigheden. Dit doen wij vanuit de expertise rond Deep Democracy (de wijsheid van de minderheid benutten, door goede gesprekken te voeren, de juiste beslissing te nemen en het betere conflict aan te gaan). En vanuit de corporate antropologie (voorbij je eigen vooroordeel kijken, culturen van binnenuit leren kennen). Graag verwijzen we naar onze andere websites voor meer informatie hierover.


www.humandimensions.nl www.deepdemocracy.nl

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram
dd

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2020 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy